Povezave:

 

Ta spletna stran uporablja piškotke za avtentikacijo, navigacijo in ostale funkcije. Z uporabo naše spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov na vaši napravi.

Ogled dokumentov direktive o e-zasebnosti.

Onemogočili ste piškotke. To odločitev lahko spremenite.

Omogočili ste piškotke za to stran. To odločitev lahko spremenite.

Predstavitev podjetja

Ensi d.o.o. - energetski sistemi in inženiring je prepoznavno in eno vodilnih podjetij na področju individualne gradnje. Ukvarja se z načrtovanjem in izvajanjem strojnih instalacij v gradbeništvu, ki obsegajo ogrevanje, hlajenje, prezračevanje,  plinske in vodovodne inštalacije. Po velikosti se uvršča med  srednja velika podjetja v panogi. 

 
Že 20 let uspešno uresničujemo zastavljene cilje. Z znanjem in izkušnjami, postavljamo strateške usmeritve, sledimo svojemu poslanstvu in viziji, zato so nam zaupani različni sodobni pilotni projekti. Korektnost našega dela pa nam omogoča že 30 let uspešnega delovanja v obrtni dejavnosti .
 
Za proces dela  skrbi 10 redno zaposlenih in vrsto zunanjih sodelavcev. Vsi zaposleni imajo strokovno izobrazbo, 30% zaposlenih ima visoko in višjo izobrazbo. Usposobljeni smo za najzahtevnejše sisteme, področja HVAC, ki se vgrajujejo v zgradbe.
 

 

© 2012 ENSI d.o.o. Vse pravice pridržane.