Povezave:

 

Ta spletna stran uporablja piškotke za avtentikacijo, navigacijo in ostale funkcije. Z uporabo naše spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov na vaši napravi.

Ogled dokumentov direktive o e-zasebnosti.

Onemogočili ste piškotke. To odločitev lahko spremenite.

Omogočili ste piškotke za to stran. To odločitev lahko spremenite.

Razvoj in naložbe

Za prva leta podjetja je značilno vlaganje v lasten razvoj, v osnovna sredstva, zaloge blaga, v število zaposlenih ter  v novo poslovno stavbo.

Tekom svojega delovanja spreminjamo in dopolnjujemo storitveno ponudbo, tako na strukturi zaposlenih kot na tehnološkem nivoju. 

Vseskozi se izobražujemo, vlagamo v znanje in razvoj, da lahko sledimo trendom in novostim na področju naprednih energetskih tehnologijah za učinkovito rabo energije (URE) in  koriščnje obnovljivih virov energije (OVE), kot  je kogeneracija, izkoriščanje sončne energije, biomase in drugih obnovljivih virov s področja ogrevanja in hlajenja. Strankam nudimo celotno podporo in svetovanje pri izbiri sistema različnih priznanih blagovnih zanamk, s tem pa podjetju utrjujemo ugled lastne blagovne znamke in pozicijo na trgu, ter omogočamo trajnostni razvoj in dolgoročni uspeh.

© 2012 ENSI d.o.o. Vse pravice pridržane.