Povezave:

 

Ta spletna stran uporablja piškotke za avtentikacijo, navigacijo in ostale funkcije. Z uporabo naše spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov na vaši napravi.

Ogled dokumentov direktive o e-zasebnosti.

Onemogočili ste piškotke. To odločitev lahko spremenite.

Omogočili ste piškotke za to stran. To odločitev lahko spremenite.

Kakovost

ENSI, kot izvajalec strojnih instalacij, za vgradnjo sistemov ponuja proizvode svetovno priznanih proizvajalcev, visoke kakovosti, energetsko varčne ter okolju in uporabniku prijazne. O pravilnem dimenzioniranju ter vgradnji naprav in ostalih elementov sistemov opravljamo redna izobraževanja, s tem pa ustvarjamo pogoje, da se proces kakovosti prenese na končno vgrajen sistem. Sistem kakovosti nalaga odgovornosti vseh zaposlenih v tem procesu.

 
Podjetje je pridobilo spričevalo za gradnjo strojnih instalacij. A-teste za varjenje in spajanje jeklenih, nerjavečih in bakrenih cevovodov v INSTITUTA ZA VARILSTVO LJUBLJANA. Certifikat za gradnjo s fusiotherm sistemom cevovodov, proizvajalca Aquatherm Nemčija. 
Pridobljene imamo certifikate za načrtovanje in montažo ogrevalnih naprav in sistemov proizvajalcev Weishaupt, Vaillant, Hitachi, KWB, IMI International in Danfoss.    
 
Smo nosilci  licence za vgradnjo ploskovnih sistemov talnega, stenskega in stropnega ogrevanja in hlajenja Avstrijskega proizvajalca HARREITHER.

© 2012 ENSI d.o.o. Vse pravice pridržane.